HTML

ZupaRicsi moves to NL

Hollandiaba koltoztem, es itt szamolok be arrol hogy mi van velem.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Karrier





View Szekeres Richard's profile on LinkedIn

Penzugyek

2007.07.06. 00:25 zupa

Melo, melo, melo

Hetfo:

Reggel kilenckor egy szallodaban kellett lennem Huizenben. Ez Almeretol 15-20 km-re van del fele. A napi program a kovetkezokbol allt: munkaeszkozok atvetele, adminisztracios eszkozok ismertetese. Szoval semmi kulonosebben erdekes dolog nem volt amirol irni lehetne. A ceg kitett magaert. A szallodai szobam vetekszik a volt alberletem meretevel...

Velem egyutt 20 ember kezdett a cegnel. Tobbseguk kezdo, de vannak nalam idosebbek is. Szerencsemre nem en vagyok ez egyetlen kulfoldi, szoval nem miattam kell mindent angolul tartani. Vannak lengyelek, belgak, hollandok, de van a csoportban angliai-iraki, indiai, sot kanadai is. IT szektorra jellemzoen, lanyok szama: 1.

Marijet visszahivtak a sulibol. Kedden mehet masodik fordulora. (probatanitas) Szoritok neki, hogy osszejojjon.

Kedd:

Az oktatasrol tovabbra se tudok mit irni, viszont azt elmondhatom, hogy nagyon jo a hangulat a csoportban. A melorol ma sikerult annyit megtudnom, hogy az egyik lengyel sraccal leszek majd egy csoportban, es netweaverrel fogok foglalkozni. Ennel tobbet valoszinuleg csak jovo het hetfon fogok megtudi. Oktatas utan elmentunk lasergame-ezni. Ez olyasmi mint a paint-ball, csak nem faj ha lelonek. Van ket csapat, mindeki kap egy fenyerzekelos mellenyt, aztan egy mesterseges akadajokkal teli, nagy, sotet helyen kezdodhet a moka. Ha valakit lelonek akkor kb 20 mp-re kiesik a jatekbol. Addig nem lohet, es ot se lohetik. Vacsora utan lementunk meg egyet lovoldozni aztan vissza a szallodaba. Jobb dolgunk nem leven, osszegyultunk valakinek a szobajaban, aztan hajnalig ivas es party.

Marije-nek olyan jol ment a tanitas, hogy ajanlottak is neki egy allast. Attol fuggoen, hogy mennyire talaljak jonak a masik jelentkezot heti 3 vagy 4 napot kellene majd tanitania. Kezdes: Augusztus 20.

Szerda:

A tegnapi lasergame utan ahol rengetegszer gugoltam le, es alltam fel, eros izomlazam lett a labamban. Az otodikrol lelepcsozni remalom, a lift viszont ha estere megerkezik akkor orulok... Napkozben kulonfele oktatas, aztan Indonez vacsora. A csapat egye jobban osszerazodik, vacsora utan persze megint ivas valakinek a szobalyaban. A lengyeleknek volt lengyel es ukran vodkajuk, valamint egy kis uveg 70%os cseh abszintjuk. Azt csak megszagoltam es kesz voltam tole...

A masik tanar jelolt gyengebben teljesithetett, mert Marijenek heti negy napos melot ajanlottak. Lassan elkezdhetunk alberlet utan nezni...

Csutortok:

Oktatas ma is volt, de tovabbra se tudom, hogy mit fogok csinalni hetfon. :( A mai pialast inkabb kihagytam, mert mar igy is eleg faradt vagyok. Szoval mara ennyi. 

Szólj hozzá!

Címkék: hun melo oktatas szalloda lasergame


A bejegyzés trackback címe:

https://zupa.blog.hu/api/trackback/id/tr8112614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása