HTML

ZupaRicsi moves to NL

Hollandiaba koltoztem, es itt szamolok be arrol hogy mi van velem.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Karrier





View Szekeres Richard's profile on LinkedIn

Penzugyek

2007.07.25. 21:00 zupa

A holland autopalyakrol

Szerencsere rengeteg van beloluk, szoval viszonylag gyorsan, es kenyelmesen el lehet jutni minden nagyobb varosba. Ennek persze megvan a hatulutoje is. Aki meg nem ismeri az orszagot az konnyen elteved. Mikor jottunk vissza Zwollebol, en is elmentem egyet kirandulni. A fene se bir megjegyezni ennyi autopalya szamot... Itt tenyleg jol johet a navigacios berendezes.

Hollandiaban a megengedett sebesseg: 50/80/100/120. Sajnos nem csak autopalyabol, meg autosbol van rengeteg, hanem telepitett es mozgo traffipaxbol is. (csak szemleltetes vegett) Mivel az emberek hamar megtanuljak, hol vannak elore telepitett meresi pontok, ezert egyre trukkosebb modszerekkel probaljak oket a rendorok kordaban tartani. Naponta legalabb 10-15 kulonbozo helyen mernek, es van jopar mozgo autojuk is. Ezekben ott figyel egy kamera, valamint mindenfele muszer, ami meri hozza a sebesseget. A gyorsan hajto delikvenst kovetik egy-ket percig, merik a sajat sebesseguket, es azt atlagolva buntetnek. A traffipax detektor itt tiltott, es a mozgo egysegeknel van traffipax detektor detektor is! A legujabb modszer meg az, hogy a sztrada egy pontjan lejegyzik a rendszamot es a pontos idot, majd par kilometer utan megegyszer. Ebbol szamolnak egy atlagot, es ha tobb mint a megengedett, akkor 4-6 het mulva jon egy szep nagy szamla...

Ha olyan orszagban jarnal. ahol szinten divat a telepitett traffi, akkor ezen az oldalon nezd at elore az utvonaladat. Ezen az oldalon altalaban fentvannak a maganszemelyek altal jelentett ideiglenes traffipaxok. ( azert az emberi talalekonysag hatartalan :))

Szólj hozzá!

Címkék: hollandia auto hun detektor traffipax sebessegkorlatozas


A bejegyzés trackback címe:

https://zupa.blog.hu/api/trackback/id/tr94125411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása