HTML

ZupaRicsi moves to NL

Hollandiaba koltoztem, es itt szamolok be arrol hogy mi van velem.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Karrier





View Szekeres Richard's profile on LinkedIn

Penzugyek

2007.07.22. 22:00 zupa

Az uj melohelyrol:

Jelenleg ket emeletet hasznal a ceg egy irodahazban. A foldszinten levoknek altalaban van fix helyuk, de az emeleten idoben le kell foglalni az asztalt, ahol ulni szeretnel. Mivel az alkalmazottak fele, (vagy meg annal is tobb) ugyfeleknel dolgozik, igy nincs ertelme egy asztalt fentartani mindenkinek. Tehat van szep nagy open space benne rengeteg asztallal. Minden asztalon van egy telefon, egy konektor, egy halozati csatlakozo es kesz. Munka utan mindent el kell takaritani, mert masnap lehet hogy mas ul ott.
Ebbol a szempontbol, a TATA is otthonosabb volt. :(
Az elso nap megkerdeztem a HR-t, tudjak-e mit is fogok csinalni? Nem tudtak. Mondtak, hogy majd keresnek valakit, aki esetleg tudja. Addig is mindenfele kotelezo online oktatasokkal mulattam az idot. Delutan jott egy srac, hogy van egy kis meloja szamomra. Egy het alatt ket kulonbozo cegnek is dolgoztam. Mindenfele report programokban kellett hibakat javitgatnom, vagy tovabbfejlesztgetnem oket.

Szerdan (18-an) megkeresett egy masik ficko, hogy ha eppen nincs dolgom, akkor o majd ellat meloval. Delutan mar egy tejipari cegnel dolgoztam. :) Augusztusig valoszinuleg el leszek latva munkaval. Egyreszrol ez jo, mert nincs rosszabb egesz nap unatkozni a munkahelyen, masreszrol viszont most mar nem 220 km-t autozok naponta, hanem kb 300-at.

Hetfon megyek egy energiaszolgaltato ceghez interjura. Ha engem is bevalasztanak a csapatba, akkor ott leszek majd legalabb egy honapig augusztustol. Az mar 380Km-t jelent mad naponta, legalabbis amig nem koltozunk Almerebe. Meg szerencse, hogy van sok autopalya....

Szólj hozzá!

Címkék: utazas hun melo


A bejegyzés trackback címe:

https://zupa.blog.hu/api/trackback/id/tr33125409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása