HTML

ZupaRicsi moves to NL

Hollandiaba koltoztem, es itt szamolok be arrol hogy mi van velem.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Karrier





View Szekeres Richard's profile on LinkedIn

Penzugyek

2007.06.20. 22:48 zupa

Megerkeztunk

Hetfo reggel 10 korul sikerult majdnem mindent bepakolni a mikrobuszba, es elindulni. Igy, hogy jol meg volt terhelve, mar nem ugralt a rossz uton, es nem is vagott kemenyen hatba minket allandoan a hatso merev tengely.

Bepakoltunk

Indulasra keszen

Hegysehalomnal a hatart nagyon gyorsan atleptuk, nem kotozkodtek velunk a sok cucc miatt. Becset elhagyva egy hegyes-volgyes szakasz kovetkezett, ahol a szel erezhetoen mozgatta a kisbuszt, majd azt ereztem, hogy egyre jobban csuszkal a hatulja, es egy perc mulva ripityara ment a bal hatso kerek... Matador gumit venni TILOS!!!

kb 25 perc alatt lecsereltuk, majd az elso benzinkutnal be akartuk allitani a nyomast. Idiota Koraiak ugy csinaltak meg a disztarcsat, hogy azt a kerekcsavar tartja a helyen, es ugy is fel lehet tenni, hogy eltakarja a szelepet. Hat persze hogy igy raktuk fel... Emelo ujra elo, kisbusz emel, kerekcsavar leszed, disztarcsa forgat, csavarok vissza, kocsi le, emelo el, es vegre lehet pumpalni. Kerektarcsa levetele masodszorBiztos ami ziher alapon vegigneztuk a tobbit is. Ekkor lattuk, hogy a jobb elso belsejen is van egy szep dudor. Franko...

Osztrakoknal lementunk az autopalyarol parszor, hogy hatha tlalunk valami gumist, akinek van jo allapotu hasznalt abroncsa, hogy legyen egy hasznalhato potkerekunk, de sehol semmi. Mire Nemetekhez ertunk mar elmult 6 ora, tehat ott mar korul se neztunk.

A gumicserevel csokkent a kocsi razkodasa hatul, de elol meg mindig nagyon razott. Miutan lattuk hogy min gurulunk nem nagyon mertem 100-105-nel gyorsabban menni. 11 ora korul tankoltunk meg egyet Nemetorszagban, dizelt a buszba, RedBull-t a gyomorba, es mentunk tovabb. A Holland hatart 2:30 korul leptuk at. Mar csak kb 50 km-re voltunk a celtol, mikor kigyulladt az uzemanyag visszajelzo. A Hollandok kenyelmes emberek, este nem dolgoznak... Az uton ket egymast koveto benzinkut is csak 6-22-es nyitvatartassal uzemelt, igy mire vegre talaltunk egy nyitva tartot mar porzott a tank rendesen. Az lett volna szep, ha amiatt is lerohadunk...

Hajnali 5-re erkeztunk meg. Mar vilagos volt, de rohadt hideg. Csak leparkoltunk es mentunk aludni.

Szólj hozzá!

Címkék: utazas defekt hun kisbusz


A bejegyzés trackback címe:

https://zupa.blog.hu/api/trackback/id/tr40102928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása